torsdag, juni 07, 2007

Jag blir faktiskt lite trött...

...på alla de som klagar på sjukvårdspersonalen. De allra flesta av oss jobbar faktiskt för att allt ska bli så bra som möjligt för patienten/patienterna. Naturligtvis finns det undantag, men dessa är förhoppningsvis i minoritet (och nötter finns det på alla arbetsplatser) - men - det är ju tyvärr bara de dåliga exemplen som det berättas om! (Undantag finns, tack alla ni som vågar säga att ni blivit bra behandlade, väl bemötta. Ibland känns det nästan som om det är fel att berätta om den sidan av vården).

Till alla er som har blivit dåligt bemötta, fått felaktiga behandlingar, eller liknande, det går att säga detta direkt till den ni träffat som fått er att känna så här, annars kan man - anmäla. Det är det sätt som man som privatperson kan få upprättelse, och förhoppningsvis också få till stånd en förbättring.

Och till sist - glöm inte att det är ni som i alla val (möjligtvis inte kyrkovalet) - till riksdag, landsting, kommun, bestämmer vilka det är som ska styra sjukvården och ge sjukvården de resurser den behöver!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar