torsdag, april 12, 2007

Påskledigt

Nu var det länge sedan jag bloggade. Först var jag och sambon hem till mina föräldrar över själva påskhelgen, där blev det mycket god mat och mängder av påskgodis (vi är nästan mätta fortfarande ;). Ett besök på ikea blev det också, där vi köpte nya vispskålar (den ena hade råkat ut för en liten, ehrm, olycka, och gått i bitar) ett nytt, för kort, duschdraperi (att det var för kort hade vi inte planerat, men vi spar det på vinden tills dess vi får ett badkar) och en uppsättning balkonglådor i vackra färger. Bilderna är tagna från Ikeas hemsida.

En avlång i vitt, tänkt att stå bak mot väggen (vår balkong är i söderläge) och odlas något lämpligt i:


Sedan två små, en i turkost och en i mintgrönt att hänga på balkongräcket.

...och för alla er som är vet att jag är en trädgårds- och odlingsanalfabet så har jag även lånat boken "Cityodling", för att eventuellt veta vad jag ger mig in på...

Efter besöket hos mina föräldrar åkte vi hem för att ta emot sambons småsystrar och mamma, som kom med flyget på tisdag eftermiddag. Jätteroligt med besök! Igår var vi och badade på Paradisbadet i Örinsköldsvik, det var väldigt roligt, men jag är precis lika feg nu som när jag var liten (okej då, en nackdel med att inte ha några jämnåriga syskon är att man aldrig blir utmanad att göra något man egentligen inte törs - men det är ju bara ett problem när man är född feg som jag ;) - men roligt hade vi allihop! (Jag åkte faktiskt alla rutschkanor minst en gång, så jag är väldigt nöjd med mig själv =).

Idag har vi varit och handlat ny cykel till mig, jag är helt enkelt ingen mountainbiketyp (jag har t.ex. använt totalt 7 av mina 21 växlar, och cyklar nästan alltid på 21:an...). Så nu har jag köpt en champagnefärgad tantcykel med tre växlar:

Perfekt att lägga väskan i cykelkorgen. Dessutom var jag hemma nästan lika snabbt som sambon och de andra trots att de åkte bil - jag som i vanliga fall är jättelåååångsaaaaam när jag cyklar!

Jag har förresten gjort en ny LO, men eftersom jag skickade in den till en tävling kan jag nog inte visa upp den ännu.

1 kommentar:

  1. Sara19:39

    Hej hej! Låter som att du har det bra, och åååh vilka snygga kort du har gjort!!! Själv lyckades jag faktiskt producera ett (1) påskkort i år. Trots en hel uppsättning ljuvliga påskstämplar... Jaja, nästa år kanske. ;)

    KRAM!

    SvaraRadera