torsdag, augusti 10, 2006

Vit choklad

...är ju så gott, så när jag hittade ett recept på vit kladdkaka trodde jag min lycka var gjord och beslöt mig för att bjuda mina arbetskamrater på det som "sista dagen-fikat" (hmm, man ska hålla sig till gamla beprövade recept, som citron- och marängpaj, nu vet jag det *skakar irriterat på huvudet, och får därmed luggen som är för lång i ögonen*). Ett drag som skall karakatäriseras (nej, inte kateteriseras, det är något helt annat och inget jag vill utsätta mina arbetskamrater för *huh*) som dumt - för det smakar ingen vit choklad alls! *suck* Så nu måste jag göra något annat vettigt av den (tror det får bli lite chokaldklet ovanpå helt enkelt...men ändå!) Fast jag får väl provsmaka en gång till - ifall smaken kommer när kakan svalnar. (Jo, just det ja...). Inte hinner jag pyssla något ikväll heller i det cyberpyssel som pågår på pyssel.net (-->länk hitåt). Nåja, ett kort till avdelningen är i alla fall klart. Tur att jag för en gångs skull hade ett kort på lager! (Det är kortet här nedanför *pekar nedåt*).

För övrigt hör jag just Rysslands nationalsång på TV (friidrott, ni vet) - vilken jag enbart associerar med Teknisk Fysiks programsång. *nynnar* "För vi är tekniskaa fyysiker, för vi är tekniskaa fyysiker..."

4 kommentarer:

 1. Hej vännen! Jag vet att jag varit enoooormt dålig på att svara på dina gulliga kommentarer i min blogg, när jag kommer tillbaka från Sicilien ska det kanske bli nån ordning på mig... ;)

  I alla fall, snyggt kort! Ser ut som att du lagt ner mer tid på ditt tack-till-avdelningen-kort än vad jag har gjort med mitt... :D Jaja, jag är i alla fall nästan säker på att mina blåbärspajer kommer att gå hem! ;)

  Och jo, jag har alltid sett bussar som rullande sängar. Du vet väl att jag brukar somna (och dreggla lite gulligt *hrm*) på lokalbussen?

  Kram!

  SvaraRadera
 2. men den låter god ialla fall, kakan menar jag. och ett fint kort blev de till dem
  själv har ja tänkt ta mig i kragen o sätta mig o pyssla lite i helgen , o uppdatera min blogg måste ja bli lite bättre på

  SvaraRadera
 3. det lååååter iaf gott! :D

  SvaraRadera
 4. Kladdkaka med vit choklad och citron- och marängpaj... den här bloggen var farlig att besöka när man är gottegris som jag :-) Vilka fina kort du gjort!!!

  SvaraRadera