söndag, augusti 13, 2006

Cybercrop i helgen...

...på Scrappiz - och till och med jag bestämde mig för att delta (joråsåatt). Jaha kära läsare - har ni lyckats lista ut vad jag kallar mig där än? (En ledtråd för boknördar skulle kunna vara dimma... Om man inte är fullt så boknördig så blir nästa ledtråd: Marion Zimmer Bradley). Dimma var det för övrigt när jag vaknade (trodde jag), men när jag vaknade nästa gång så var det sol - hmm, börjar faktiskt längta till hösten av vädermässiga skäl också (*nynnar* sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne) - jag gillar ju verkligen hösten! *längtar vidare iklädd sommarkläder*.

Här kommer i alla fall de bidrag jag åstdkommit hittills:

Till Lizas bomärkesutmaning gjorde jag ett, just det, bokmärke =). Citatet handlar egentligen om film - "Filmen är drömmarnas fabrik", men jag tyckte det passade bättre med "boken" (och stal således helt fräckt ett citat ut Kalle Anka Special: Biodags som jag myrifierade):
Photobucket - Video and Image Hosting

Sedan använde jag alla mina stansar till samma kort (ja, alla tre; medium- och retro flowerstansarna och en hörnstans). Dessutom använde jag upp i stort sett alla mina öljetter (hmm, något för önskelistan):
Photobucket - Video and Image Hosting

För att till sist (eller, det var egentligen vad jag gjorde först, men i alla fall) leka lite med hÄnglarna och stÄnglarna med bihang. Detta är helt klart en skiss jag kommer att lägga på minnet (eller, jag har redan fört in den i min idébok - mitt minne är inte att lita på):
Photobucket - Video and Image Hosting

3 kommentarer:

 1. Avalon... *ler*

  Tips: läs hennes bok "Facklan" om Cassandra av Troja - fruktansvärt bra!! :)

  Dina alster är ljuvliga, som alltid! :D

  SvaraRadera
 2. de blev då fina kort må ja säga :)

  SvaraRadera
 3. Tack för dina rara ord i min blogg!

  Ditt bokmärke är otroligt charmigt!
  Håller med om att citatet var kanon, sparar det på en gång och kommer använda det på nästa bokmärke. Hoppas det är ok :-)

  Kram!

  SvaraRadera