tisdag, juni 20, 2006

I Timrå

befinner jag mig nu och blir ompysslad av Mamsen och Pappsen (det vill säga, alldeles just för minuten arbetar jag faktiskt med mitt referee-uppdrag åt en internationell tidskrift - jag känner mig ganska stolt över att ha fått det uppdraget faktiskt!). Skönt med lite riktig semester (där man inte behöver göra så mycket). Jag ahr tänkt ägna större delen av tiden här åt att läsa och spela piano (och träffa den kompis som jag hållit kontakten med och som vanligtvis bor i Finland) och gå lite på ikea, och på stan och... Jaha, det där lät ju verkligen inte speciellt vilsamt! Jag får väl se vad som verkligen blir av (det beror väl ffa på vädret är det sol vill jag ju bada! =).

Nej, nu ska jag försöka avsluta det där referee-uppdraget så att jag får göra något annat.

På återseende!

1 kommentar:

  1. man kan aldrig styra över sina känslor , det vet ja, har själv tidigare varit intresserad av en kille som var upptagen men så när jag hittade min sambo så blev den andra ledig o villa ha mig, men då ville inte jag :) det är alltid svårt när de är andra med i bilden men jag hoppas att han gör slag i saken eller att du får nån annan framför näsan på dig som jag :)
    syskon kan man aldrig ändra på o mina är så tjuriga att jag vet att de kommer att hålla i sig i nåra år, hoppas ja bara inte behöver träffa på dem, o ja som ville börja fara på mässor o träffar, där träffade ja ju dig, mm
    hoppas du hittar nå fint på ikea, vi ska själv fara dig till sundsvall

    SvaraRadera