Måndag: Fläsklägg med rotmos (Så! Himla! Gott! Ur Markus Aujulays Höst- och Vintermat)
Tisdag: Stuvade makaroner, korv, morot
Onsdag: Fylld laxfilé med creeme cheese och pepparrot
Torsdag: Spaghetti, köttfärssås, rivna morötter
Fredag: Det blev Frasses eftersom vi skulle på ljusfestival med sonen!
Lördag: Riviera-kyckling med pasta
Söndag: Rotfrukter, fläskfilé med äpple och cider (ur senaste Elle Mat&Vin).
Måndag: Köttsoppa (Ur Markus Aujulays Höst- och Vintermat - rekommenderas för övrigt till alla som vill äta mer årstidsbundet (och därmed mer konsumtionsmedvetet)).
Tisdag: Något ur frysen
Onsdag: Fiskbullar, potatis, broccoli
Torsdag: Pannkakor, sylt, grädde, morot
Fredag: Chèvre Chaud (Ur Hej Fredag!)
Lördag: Lasagne, sallad med fetaost, bröd
Söndag: Spaghetti carbonara, gröna ärter
Måndag: Blodpudding, strimlad vitkål, lingonsylt
Tisdag: Hemburgare, hemmagjord coleslaw
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar