Söndag: Chili- och vitlökspasta med spenat och rökt lax.
Måndag: Kokt potatis, kokt skinka, mimosasallad, sallad
Tisdag: Fiskpaket med vitt vin och fänkål, couscous, sallad. (Bra att använda fänkålen vi fick i ekolådan).
Onsdag: Lasagne på färsk pasta, sallad.
Torsdag: Fläskkotlett i senapssås, potatis- och palsternacksmos.
Fredag: Ljummen räksallad med potatis och aioli.
Lördag: Grillat med goda vänner: yoghurtmarinerade kycklingfiléer, pastasallad, bröd. Pannacotta med rabarber.
Extrarätt: Smörgås med rostbiff och pepparrotsremoulad
(den uppmärksamma noterar nog att receptet innehåller curry och inte
pepparrot, men det tänkte jag ignorera ;) Jag har tänkt lägga till en
enkel extrarätt, som jag t.ex. kan göra till lunch, och som det då finns
ingredienser till hemma - och den här verkar vara en sån!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar