Söndag: Mozzarellafyllda köttfärsbiffar i paprika- och basilikasås med pasta.
Måndag: Korvstroganoff, ris, rivna morötter
Tisdag: Arlafisk, ris
Onsdag: Helstekt kyckling, ris, haricot verts
Torsdag: Lammfärs med chili och aubergine, pasta. Recept ur Måndag-torsdag: riktig mat för familjen av Markus Aujalay.
Fredag: Sparris- och getostpaj, sallad, bröd
Lördag: Grillat, fetaostsallad med melon
Förra veckan blev det ändrade planer ett par kvällar, så de middagarna har fått flytta med hit. Förra veckan fick vi också Ekolådan för första gången, ekologiska grönsaker hemkörda (smidigt), där ingick bland annat aubergine... Sparrisen som var med har vi ätit upp och fänkålen vet jag inte vad vi ska göra med...
Fänkålstips: skiva tunt, blanda med sockerärtor och en citron/olivoljedressing. Riktigt gott, speciellt till fisk :)
SvaraRaderaAha, tack för tips! Kanske något för tisdagsmiddagen ;)
RaderaÅååh!!! Jag vill också ha en ekolåda!!
SvaraRaderaJa, jag visste inte att de fanns här uppe (vi brukar ju inte vara först med sånt direkt). Supersmidigt och man fick också välja hur ofta man vill ha leverans!
Radera