söndag, januari 29, 2012

Recension av matsedeln från vecka 4

- enligt önskemål ;)

Laxsallad med parmesandressing och krutonger, bröd (recept ur nyaste Elle Mat&Vin) - nej, det här var inte så gott. Vi fick inte smakerna att gå ihop riktigt. Med vit fisk (torsk, t.ex.) och vitt vin på balkongen en sommarkväll är jag beredd att ge receptet en ny chans dock. Vi kokade förresten bulgur till också, eftersom receptet ursprungligen var tänkt som en lunch.

Sticky sichuankyckling (recept ur nyaste Elle Mat&Vin). Gott och lättlagat, det här kommer vi att göra igen! Vi förenklade dock inköpen med att ta vanliga nudlar.

Lammfärsbiffar med olivpotatissallad och tsatziki (recept ur nyaste Elle Mat&Vin). En riktig hit, till och med för mig som inte är speciellt förtjust i vare sig biffar eller köttbullar. Biffarna blev oerhört goda, smakade fortfarande lamm men fick lite extra fart av kryddningen och olivpotatissalladen var en trevlig tvist på kokt potatis. Det här kommer vi absolut göra igen (speciellt som det blev några biffar över).

Sammantaget - köp tidningen!

1 kommentar:

  1. Alla recepten låter jättegoda. Jag förstår att ni valde att prova just dom. Nej, nu blev jag hungrig... ;-)

    Tack (återigen) för dina tummar. Kram

    SvaraRadera